ПрАТ «Кривбастехнопром»

Ми будуємо для Вас

П'ятниця, 03 29th

Last update12:13:55 PM

Статті

Протокол загальних зборів №20

 

Протокол №20

річних загальних зборів

ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРИВБАСТЕХНОПРОМ»

 

м.Кривий Ріг                                                                            28 квітня  2014року

 

Початок зборів о 15:00 год.

 

          Річні загальні збори  ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРИВБАСТЕХНОПРОМ» відбулися  28 квітня 2014року за адресою м.Кривий Ріг, вул.Каховська,82а (2 й поверх, кімн.№3).

          Річні загальні збори  ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРИВБАСТЕХНОПРОМ» (далі-Товариство) відкрив генеральний директор Товариства Хамаза Ірина Григорівна та привітала всіх присутніх акціонерів.

         Генеральний директор повідомила про те, що річні загальні збори Товариства скликані  Наглядовою радою  Товариства (протокол засідання Наглядової ради Товариства від 30 вересня 2013 року №27).

         Генеральний директор повідомила про те, що реєстрація акціонерів(їх представників) для участі у річних загальних зборах Товариства була проведена реєстраційною комісією, до складу якої згідно з  рішенням Наглядової ради Товариства від 27 грудня 2013 року №28 увійшли :

  1. 1.Ткаченко Наталія Олександрівна
  2. 2. Наталія  Іванівна
  3. 3.

Головою реєстраційної комісії одноголосним рішенням членів реєстраційної комісії згідно протоколу засідання реєстраційної комісії   №1 , проведеного 28 квітня 2014 року о 09:00, було обрано Ткаченко Наталію  Олександрівну.

    Генеральний директор надав слово Голові реєстраційної комісії Ткаченко Наталії Олександрівні для оголошення підсумків реєстрації учасників зборів. Голова реєстраційної комісії Ткаченко Н.О. оголосила Протокол про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів Товариства:

«Реєстраційна комісія провела реєстрацію акціонерів та їх уповноважених представників(далі- учасників зборів), які прибули  на річні загальні збори Публічного акціонерного товариства «Кривбастехнопром» , що призначені  на 28 квітня 2014 року з початком о 15:00.

 Реєстрацію почато о 14:20.

 Реєстрацію закінчено о 14:50.

 Реєстрацію акціонерів(їх представників) , які прибули для участі у річних загальних зборах, проведено на підставі переліку  акціонерів ¸ які мають право на участь у загальних зборах  акціонерів ПАТ «Кривбастехнопром», складеному  станом на 24 годину за три робочі дні до дня проведення загальних зборів, тобто на 24:00 год.   22 квітня 2014року, передбаченому законодавством про депозитарну систему України.

     Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, становить 183 особи. Загальна кількість належних їм голосів становить 4042200.

      Реєстраційною комісією встановлено:

1.Для участі у річних загальних зборах ПАТ «Кривбастехнопром» зареєстровано 10 учасників, яким належить 3 172 695 голоси, що становить 78,48% голосуючих акцій Товариства.

2.Згідно статті 41 Закону України «Про акціонерні товариства»  річні загальні збори є правомочними, кворум для  проведення загальних зборів наявний.

    Рішень про відмову в реєстрації акціонерів (їх представників)  на підставах, передбачених ч.3 ст.40 Закону України «Про акціонерні товариства» не виносилось. Письмових скарг та заяв щодо порядку реєстрації акціонерів(їх представників) не отримано.

Додаткова інформація:

Для вирішення питань порядку денного, які потребують простої більшості голосів, необхідна кількість  становить-  15861348.

     Генеральний директор Товариства повідомила учасників зборів про те, що кворум для проведення річних загальних зборів Товариства наявний та про те, що

ЗБОРИ ОГОЛОШУЮТЬСЯ ВІДКРИТИМИ.

 

            Для підготовки і проведення  річних загальних зборів акціонерів Наглядовою радою Товариства протоколом № 28 від 27.12.2013року  було

обрано :

Головою Загальних зборів - Дерев’янко Ніну Михайлівну;

Секретарем  Загальних зборів   -    Катеринчик Олену Миколаївну.

Голова річних  Загальних зборів акціонерів Дерев’янко Н.М. проінформувала про  порядок  денний загальних зборів:

  1. 1.
  2. 2.Затвердження річного звіту  Товариства за 2013 рік.
  3. 3.Затвердження розподілу прибутку (покриття збитків) за 2013 рік .
  4. 4.Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради ,звіту Генерального директора,звіту Ревізійної комісії Товариства за 2013 рік.

5.   Обрання Голови та членів  Наглядової Ради Товариства  та затвердження умов цивільно-правових договорів,  які укладаються з ними, встановлення розміру їх винагороди. Обрання уповноваженої  особи на право підписання  такого договору.

6.Обрання Голови та членів  Ревізійної комісії Товариства  та затвердження умов цивільно-правових договорів,  які укладаються з ними, встановлення розміру їх винагороди. Обрання уповноваженої  особи на право підписання  такого договору.

 

        Зазначений порядок денний та повідомлення про скликання річних Загальних зборів акціонерів було опубліковано відповідно до вимог статей 35 і 37 Закону України «Про акціонерні товариства»  для ознайомлення акціонерів у офіційному друкованому виданні Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Бюлетені «Цінні папери України» №56(3606) від 26 березня 2014року,опубліковано на власному веб-сайті 26.03.2014р, розміщено  26.03.2013року   в стрічці новин сайту www.stokmarket.gov.ua . Одночасно  повідомлення про проведення Загальних зборів було направлено кожному акціонеру рекомендованими  листами з повідомленням згідно Реєстру власників іменних цінних паперів , складеного станом на 28.02.2014р . Таким чином процедура скликання Загальних зборів акціонерів дотримана.   В  установленому  Законом  порядку інших пропозицій не  надійшло.

        Голова річних  Загальних зборів акціонерів Дерев’янко Н.М. надала роз’яснення щодо питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах, а  саме:

-       Проінформувала про те, що право голосу на річних загальних зборах мають акціонери-власники простих акцій Товариства, які зареєструвались та володіють акціями на дату складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах та про те, що акціонер не може бути позбавлений права голосу, крім випадків встановлених Законом України «Про акціонерні товариства»;

-       Довела до відома учасників зборів інформацію про те, що одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на річних загальних зборах Товариства,  крім проведення кумулятивного голосування. Голосування проводиться з усіх питань порядку денного, винесених на голосування. Річні загальні збори Товариства не можуть приймати  рішення з питань, не включених до порядку денного;

-       Звернула увагу учасників на те, що голосування на річних загальних зборах Товариства з питань порядку денного проводиться з використанням бюлетенів для голосування, які учасники  зборів отримали при реєстрації. Форма і текст бюлетенів відповідає вимогам ст.43 Закону України «Про акціонерні товариства» та затверджена Наглядовою радою  14 квітня 2014 року №30;

-       Звернула увагу учасників зборів на те, що обрання членів Наглядової ради Товариства (5 питання порядку денного) та членів ревізійної комісії Товариства (6 питання порядку денного) здійснюється в порядку кумулятивного голосування та повідомила, що голосування з цих питань буде проведено з використанням бюлетенів для кумулятивного голосування, які учасники зборів отримали при реєстрації. Форма і текст бюлетенів для кумулятивного голосування відповідає вимогам ст.43 Закону України «Про акціонерні товариства» та затверджена Наглядовою радою  14 квітня 2014 року №30;

-       Проінформувала про те, що інформація про порядок проведення кумулятивного голосування буде доведена до відома учасників зборів безпосередньо перед проведенням такого голосування;

-       Проінформувала про те, що після обрання річними загальними зборами Товариства членів лічильної комісії підрахунок голосів з 2–го по 6-е питання порядку денного здійснює лічильна комісія.

До обрання членів лічильної комісії головою річних загальних зборів Товариства запропоновано підрахунок голосів учасників зборів , які приймають участь у голосуванні з питань, що виносяться на розгляд річних загальних зборів Товариства, здійснювати реєстраційній комісії з оформленням відповідних протоколів про підсумки голосування. Зауважень з цієї пропозиції від учасників зборів не надходило.

Голова річних загальних зборів Товариства запропонувала перейти до розгляду питань порядку денного.

 

       З ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗБОРИ РОЗГЛЯНУЛИ:

                           

 З першого питання  порядку денного: «Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Прийняття рішень з питань порядку проведення річних Загальних зборів акціонерів».

 

Слухали :   Голову загальних   зборів Деревянко Н.М. про обрання членів лічильної комісії. Голова  загальних зборів довела до відома учасників зборів інформацію про те, що для надання роз’яснень щодо порядку голосування, проведення підрахунку  голосів під час голосувань на річних загальних зборах Товариства , а також для вирішення інших питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на річних загальних зборах Товариства , необхідно обрати лічильну комісію. Голова загальних зборів прокоментувала найважливіші положення порядку проведення загальних зборів Товариства , а саме: « З питань, винесених на розгляд загальних зборів та включених до порядку денного, надавати виступаючим з основною доповіддю - до 10 хвилин. Питання ставити доповідачам в письмовій формі шляхом подання записок голові зборів із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові акціонера(його представника). Після закриття загальних зборів  підсумки голосування довести до відома акціонерів протягом 10 робочих днів шляхом розміщення Повідомлення про підсумки голосування на власній веб-сторінці в мережі Інтернет за адресою www.patktp.com.ua».

 Далі Голова  загальних зборів  винесла на голосування перше питання порядку денного та проект рішення з цього питання, який міститься у бюлетені для голосування  №1 « Обрати  лічильну комісію в кількості 3-х осіб , а саме: Кирику Дениса  Георгійовича ;  Сізоненко Ніну Григорівну;   Кирику Георгія  Миколайовича. Повноваження членів  лічильної  комісії припиняються після закінчення роботи загальних зборів Товариства. З питань, винесених на розгляд загальних зборів та включених до порядку денного, надавати виступаючим з основною доповіддю - до 10 хвилин. Питання ставити доповідачам в письмовій формі шляхом подання записок голові зборів із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові акціонера(його представника). Після закриття загальних зборів  підсумки голосування довести до відома акціонерів протягом 10 робочих днів шляхом розміщення Повідомлення про підсумки голосування на власній веб-сторінці в мережі Інтернет за адресою www.patktp.com.ua».

Реєстраційній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з першого питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові реєстраційної комісії Ткаченко Н.О.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   першого питання порядку денного :

«ЗА»   - 3 17695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

Рішення , прийняте загальними зборами:Обрати лічильну комісію  в складі 3-х осіб, а саме:Кирику Денис Георгійович ; Сізоненко Ніна Григорівна;   Кирику Георгій Миколайович.Припинити повноваження  членів лічильної комісії після закінчення роботи загальних зборів Товариства. З питань, винесених на розгляд загальних зборів та включених до порядку денного, надавати виступаючим з основною доповіддю - до 10 хвилин. Питання ставити доповідачам в письмовій формі шляхом подання записок голові зборів із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові акціонера(його представника). Після закриття загальних зборів  підсумки голосування довести до відома акціонерів протягом 10 робочих днів шляхом розміщення Повідомлення про підсумки голосування на власній веб-сторінці в мережі Інтернет за адресою www.patktp.com.ua».

 

Головою  загальних зборів Товариства запропонувала обраним членам лічильної комісії провести своє перше засідання.

Для оголошення Протоколу №1 засідання лічильної комісії річних загальних зборів ПАТ «Кривбастехнопром» Голова зборів Товариства надав слово члену лічильної комісії Кирику Денису Георгійовичу, який доповів річним загальним зборам, що лічильна комісія провела своє перше засідання, на якому була заслухана інформація про обрання голови та секретаря лічильної комісії та прийняте  рішення:

1.Обрати головою лічильної комісії Сізоненко Ніну Григорівну.

Головою зборів Товариства запропоновано Протокол №1 засідання лічильної комісії від 28.04.2014 року прийняти до відома та обраній лічильній комісії приступити до роботи з підрахунку голосів при голосуванні з наступних питань, які виносяться на розгляд річних загальних зборів Товариства.

Голова зборів Товариства надала слово голові лічильної комісії Сізоненко Н.Г. для надання роз’яснень  щодо порядку голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на річних загальних зборах Товариства. Сізоненко Н.Г. роз’яснила:

«1.В кожному бюлетені для голосування(окрім кумулятивного голосування) вказано три можливі варіанти голосування та після того, як поставлене питання на голосування, кожен учасник зборів вибирає один з можливих варіантів голосування шляхом  проставлення  позначки у відповідній графі бюлетеня : «ЗА», «ПРОТИ» чи «УТРИМАВСЯ». Після цього учасник підписує бюлетень та передає члену лічильної комісії.

2.Бюлетень для голосування визнається недійсним у разі. Якщо він відрізняється від офіційно виготовленого Товариством зразка або на ньому відсутній підпис акціонера(представника). Бюлетені для голосування, визнані недійсними з цих підстав, не враховуються під час підрахунку голосів.

3.Бюлетень для голосування не враховується лічильною комісією при підрахунку голосів у разі, якщо неможливо визначити волевиявлення акціонера:

-у бюлетені для голосування позначені два і більше варіанти  голосування за проект рішення питання порядку денного;

-у бюлетені для голосування напроти проектів рішень з одного питання порядку денного позначені поля «ЗА»;

- варіант голосування позначено недбало і неможливо однозначно визначити, який  з варіантів голосування позначений;

- у бюлетені для голосування міститься виправлення у варіантах голосування;

- у бюлетені для голосування учасником зборів зроблені будь-які додаткові записи(питання, коментарі, додаткові варіанти голосування тощо);

- для голосування використовувався бюлетень з іншим номером.

У разі , якщо учасник зборів при заповнені бюлетеня для голосування зробив помилку, то новий бюлетень для голосування замість зіпсованого не видається. Зіпсований бюлетень також не враховується лічильною комісією при підрахунку голосів.

     Якщо у бюлетені для голосування відсутня відмітка акціонера у полях «ЗА», «ПРОТИ» чи «УТРИМАВСЯ», то акціонер вважається таким, що не взяв участь у голосуванні, про що зазначається у протоколі про підсумки голосування.

4.Рішення загальних зборів з питання, винесеного на голосування, приймається простою більшістю голосів(50% плюс один голос) акціонерів, які зареєструвалися для участі у річних загальних зборах Товариства та є власниками голосуючих з цього питання акцій.

5.За підсумками голосування складається протокол, що підписується всіма членами лічильної комісії, які брали участь у підрахунку голосів.

6.Рішення загальних зборів вважається прийнятим з моменту складення протоколу про підсумки голосування.

Підсумки голосування оголошуються на загальних зборах, під час яких проводилось голосування ».

Головою загальних зборів Товариства запропоновано продовжити розгляд питань порядку денного.

     

                                      

З другого питання  порядку денного: «Затвердження річного звіту  Товариства за 2013рік»

Слухали :   доповідь     головного бухгалтера Точій Світлани Валеріївни         про річний звіт Товариства та результати фінансово- господарської діяльності Товариства у 2013 році. Результати фінансово- господарської діяльностіТовариства у 2013 році. ПАТ «Кривбастехнопром»  в 2013 році отримало 1719 тис.грн. чистого доходу від наступних видів діяльності:

  • Доходи від надання в  оренду власного нерухомого майна – 1628,3
  • Доходи від надання в оренду автомобіля – 40,9
  • Доходи від виготовлення сухих будівельних сумішей – 21,5
  • Доходи від реалізації товарів – 28,3

Витрати  за 2013 рік склали 2146тис.грн.:

Собівартість реалізованої продукції – 836,0 ;Адміністративні витрати – 541,0

Інші операційні витрати – 589,0; Фінансові витрати – 7,0;Інші витрати – 173,0

Надаємо розшифровку елементів витрат:

  • Витрати на оплату праці склали 207 тис. грн..
  • Відрахування на соціальні заходи (оплата ПДФО та ЄСВ) – 71 тис. грн.
  • Амортизація – 54 тис. грн.
  • Сплата відсотків за користування кредитним лімітом – 7 тис. грн.
  • Ліквідація основних засобів та МНМА, витрати від переоцінки основних засобів, щодо яких не було проведено дооцінки в капітал –  98 тис. грн.
  • Списання сумнівної та безнадійної дебіторської заборгованості –  7,4 тис. грн.
  • Оплата оренди землі – 180 тис. грн.

Результат співвідношення доходів та витрат : - 427 тис. збитків.

Проте на  фінансовий результат діяльності ПАТ «Кривбастехнопром» в 2013 році суттєво вплинули інші доходи (отримані не в результаті операційної діяльності).Склад інших доходів в 2013 році ( в тис.грн):

  • Доходи від списання векселів та простроченої кредиторської заборгованості – 1163,9
  • Доходи від списання амортизації – 24,1
  • Доходи від списання іншої дебіторської заборгованості по не отриманому податковому кредиту – 110,1

Всього інших доходів – 1298,1 тис.грн.

В результаті списання простроченої заборгованості фінансовий результат складає 863 тис.грн.У зв’язку з тим, що прибуток отримано від списання кредиторської заборгованості, було створено резервний капітал  в сумі 820 тис.грн., що має такі складові:

  • Резерв по кредиторській заборгованості - 588 тис.грн.
  • Резерв по виконавчому впровадженню ( згідно рішення суду) – 208,5 тис.грн.
  • Резерв оплати відпускних – 17,5 тис.грн.
  • Прибуток за 2012 рік в розмірі 6 тис.грн., направлений на формування резерву.

В звіті Баланс в розділі власний капітал нерозподілений прибуток на початок 2013 року складав  454тис. грн.. збитку, на кінець 2013 року – 417тис.грн. збитку.В 2013 році відбулася переоцінка основних засобів, у зв’язку з цим капітал у дооцінках зменшився з 10459 тис.грн. до 9515 тис.грн.

          На фінансовий результат в 2013 році вплинуло незавершене будівництво. На кінець 2013 року сума накопичених витрат по капітальним інвестиціям  склала 2831 тис.грн.

          Прошу затвердити річний звіт Товариства за 2013 рік, у тому числі Баланс станом на 31.12.2013року, звіт про фінансові результати за 2013 рік, Звіт про рух грошових коштів за 2013 рік, Звіт про власний капітал за 2013 рік, Примітки до річної фінансової звітності за 2013 рік.

Затвердити результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2013 рік з наступними показниками:

  • Валюта балансу станом на кінець дня 31 грудня 2013 року – 14126 тис.грн. ( чотирнадцять мільйонів сто двадцять шість тисяч гривень),
  • Фінансовий результат – прибуток в розмірі 863 тис.грн. ( вісімсот шістдесят три тисячі гривень).

За результатами розгляду річного звіту Товариства  Голова  загальних зборів  Деревянко Н.М. винесла на голосування друге питання порядку денного та проект рішення з цього питання, який міститься у бюлетені для голосування  №2 : «Затвердити  річний звіт  Товариства за 2013 рік, у тому числі Баланс станом на 31.12.2013 року, Звіт про фінансові результати за 2013 рік, Звіт про рух грошових коштів за 2013 рік, Звіт про власний капітал за 2013 рік, Примітки до річної фінансової звітності за 2013 рік. Затвердити результати фінансово-господарської діяльності  Товариства за 2013 рік з наступними показниками : валюта балансу станом на кінець дня 31 грудня 2013 року – 14126 тис.грн(чотирнадцять мільйонів  сто двадцять шість  тисяч  грн.), фінансовий результат – прибуток  в розмірі  863(вісімсот шістдесят три) тис.грн.»

 

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з другого питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   другого питання порядку денного :

«ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

Рішення , прийняте загальними зборами: Затвердити  річний звіт  Товариства за 2013 рік, у тому числі Баланс станом на 31.12.2013 року, Звіт про фінансові результати за 2013 рік, Звіт про рух грошових коштів за 2013 рік, Звіт про власний капітал за 2013 рік, Примітки до річної фінансової звітності за 2013 рік. Затвердити результати фінансово-господарської діяльності  Товариства за 2013 рік з наступними показниками :валюта балансу станом на кінець дня 31 грудня 2013 року – 14126 тис.грн(чотирнадцять мільйонів  сто двадцять шість  тисяч  грн.), фінансовий результат – прибуток  в розмірі  863(вісімсот шістдесят три) тис.грн.»

 

З третього  питання  порядку денного: « Затвердження розподілу прибутку (покриття збитків) за 2013 рік»

Слухали :доповідь  генерального директора Хамази Ірини Григорівни, в якій відзначено , що  Товариство за 2013 рік отримало прибуток в розмірі 863 тис.грн. Згідно із законодавством України на кожному підприємстві, заснованому у формі акціонерного товариства повинен бути сформований резервний  капітал. Розмір цього капіталу регламентується засновницькими документами. Згідно  Статуту ПАТ «Кривбастехнопром» резервний капітал створюється шляхом щорічних відрахувань у розмірі не менше п'яти відсотків від чистого прибутку Товариства. Резервний капітал використовується для покриття витрат, пов'язаних з відшкодуванням збитків та позапланових витрат за підсумками фінансового року. Пропоную  прибуток за 2013 рік  розподілити  таким чином:

-820 тис.грн на формування резервного капіталу

-37 тис.грн на покриття збитків попередніх років

-6 тис.грн на покриття виправлень в балансі за 2013 рік.

 

         За результатами розгляду доповіді   Голова  загальних зборів  винесла на голосування третє питання порядку денного та проект рішення з цього питання, який міститься у бюлетені для голосування  №3 :  «Затвердити розподіл прибутку  за 2013 рік в розмірі 863тис грн. таким чином:

-820 тис.грн на формування резервного капіталу

-37 тис.грн на покриття збитків попередніх років

-6 тис.грн на покриття виправлень в балансі за 2013 рік».

 

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з третього  питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   третього питання порядку денного :

«ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

Рішення , прийняте загальними зборами: «Затвердити розподіл прибутку  за 2013 рік в розмірі 863тис грн. таким чином:

-820 тис.грн на формування резервного капіталу

-37 тис.грн на покриття збитків попередніх років

-6 тис.грн на покриття виправлень в балансі за 2013 рік».

 

 

 

З четвертого питання  порядку денного: «Прийняття рішення за наслідками  розгляду звіту Наглядової ради, звіту Генерального директора,звіту Ревізійної комісії Товариства за 2013 рік».

Слухали :   члена наглядової ради Дерев’янко Ніну Михайлівну,яка зазначила , що у звітному періоді Наглядова рада Товариства   у своїй роботі значну увагу приділяла зростанню ефективності управління Товариством, задачам оптимізації використання виробничих, трудових та фінансових ресурсів. Деревянко Н.М. доповіла , що у 2013 році Наглядовою радою виконувався регламент, визначений внутрішніми положеннями Товариства стосовно регулярності проведення засідань Наглядової ради і у 2013 році проведено 4 засідання звіт Наглядової ради Товариства . На своїх засіданнях Наглядова рада розглядала питання  з підготовки та проведення загальних зборів, обрання оцінювача майна товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, обрання  аудитора та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним.У звітному періоді Наглядова рада діяла в межах компетенції і прав, що визначені Статутом та внутрішніми положеннями Товариства.

Генерального директора Хамазу Ірину Григорівну, яка доповіла , що в минулому році діяльність Товариства була спрямована на реалізацію рішень і завдань , поставлених загальними зборами Товариства, які відбулися 27 квітня 2013 року. Об’єм реалізованих послуг за 2013 рік складає 1 млн719 тис грн. Цей показник вище минулого року  на 68 тис.грн. В 2013 році було вироблено будівельних сумішей на 21,5 тис.грн, надання  в оренду автомобіля на 40,9тис.грн та надано послуг по оперативній оренді власного майна на 1 628,3 тис.грн. , доходи від реалізації товарів -28,3 тис.грн. Заборгованості  по заробітній  платі та перерахування до бюджету і соціальних фондів протягом звітного року не було.

На протязі 2013 року  на підприємстві проводилась політика економії  всіх ресурсів, що знизило адміністративні витрати  в порівнянні з 2012 роком на  35 тис. грн.,собівартість реалізовано продукції на 309 тис.грн.,витрат на оплату праці на 15 тис.грн, матеріальні затрати на 60 тис.грн. амортизаційних відрахувань на 237 тис.грн., інших операційних витрат на 30 тис.грн.

На підставі чого  в 2013 році отримано прибуток в розмірі 863 тис.грн.

На рахунку підприємства на 01.01.2014 року залишок коштів склав 13тис.грн.

На 2013 рік  пропонується:забезпечити дохід від реалізації товарів та послуг в розмірі 1750,0 тис.грн,видатки заплановано в  розмірі 1740,0 тис.грн . Планується одержати  прибуток   в розмірі 10тис.грн.

Основні напрямками діяльності Товариства на 2014 рік це:

- закiнчення будiвництва та введення в експлуатацiю  торговельного центру з торговою площею 1300 кв.м.;

-пiдвищення обсягiв виробництва будiвельних сумiшей, пошук та розвиток ринку збуту будiвельних сумiшей;

-полiпшення стану iнвестицiйної нерухомостi з метою  збiльшення виручки вiд надання в оренду основних засобiв;

-реконструкцiя власних невиробничих примiщень з подальшою перекласифiкацiєю їх до iнвестицiйної нерухомостi.

 

Члена ревізійної комісії Дядіна Костянтина Івановича, який  доповів , що перевірка  достовірності фінансової звітності за 2013 рік здійснювалась незалежним аудитором - Аудиторською фірмою “Трансексім - аудит”. Перевірка проводилась у відповідності з вимогами Закону України “Про аудиторську діяльність” з  12.03.14  по 07.04.14р  . Аудиторська перевірка проведена згідно «Міжнародних стандартів контролю якості,аудиту,огляду, іншого надання впененності та супутніх послуг» та Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку.Порушень чинного законодавства і використання засобів не за призначенням не встановлено.Проведена перевірка річної  фінансової звітності ПАТ «Кривбастехнопром» у тому числі: статутних документів, балансу підприємства на 31.12.2013р, Звіту про фінансові результати за 2013 рік, Звіту про рух грошових коштів за 2013 рік, Звіту про власний капітал  за 2013 рік та Приміток до річної фінансової звітності за 2013 рік. Бухгалтерський облік  ПАТ «Кривбастехнопром» ведеться відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні». Фінансова звітність складається  та подається своєчасно. Дата переходу на МСФЗ  ПАТ «Кривбастехнопром» встановлена 01.01.2012р.  Річна інвентаризація основних цінностей, грошових коштів,  розрахунків з покупцями, постачальниками, дебіторами та кредиторами на підприємстві проведена відповідно до вимог законодавства України. Майно підприємства використовувалось за призначенням.        На думку аудитора , фінансові звіти Публічного акціонерного товариства «Кривбастехнопром»  представляють достовірно, в усіх суттєвих аспектах фінансовий стан Товариства станом на 31  грудня 2013 року, а також результат його діяльності. Вартість чистих активів ПАТ  «Кривбастехнопром» складає 10929 тис.грн. Вартiсть чистих активiв акцiонерного товариства не  менша вiд статутного капiталу. Вимоги п.3 ст .155 Цивiльного Кодексу України дотримуються.

                   За результатами розгляду звіту Наглядової ради Товариства    Голова  загальних зборів Деревянко Н.М. винесла на голосування  питання «Прийняття рішення за наслідками  розгляду звіту Наглядової ради, звіту Генерального директора,звіту Ревізійної комісії Товариства за 2013 рік»  та  проекти  рішення з цього питання, які міститься у бюлетені для голосування  №4 :

  1. 1.«Затвердити звіт Наглядової ради Товариства про результати діяльності за 2013 рік. Роботу Наглядової ради за 2013 рік визнати задовільною та такою, що відповідає  положенням його установчих документів».

2.«Затвердити звіт Генерального директора Товариства про результати діяльності за 2013 рік. Роботу Генерального директора Товариства  за 2013 рік визнати задовільною та такою, що відповідає  положенням його установчих документів. Основні напрямками діяльності Товариства на 2014 рік це:- закiнчення будiвництва та введення в експлуатацiю  торговельного центру з торговою площею 1300 кв.м.;-пiдвищення обсягiв виробництва будiвельних сумiшей, пошук та розвиток ринку збуту будiвельних сумiшей;-полiпшення стану iнвестицiйної нерухомостi з метою  збiльшення виручки вiд надання в оренду основних засобiв;-реконструкцiя власних невиробничих примiщень з подальшою перекласифiкацiєю їх до iнвестицiйної нерухомостi».

3. «Затвердити звіт Ревізійної комісії  Товариства про результати діяльності за 2013 рік. Роботу Ревізійної комісії за 2013 рік визнати задовільною та такою, що відповідає  положенням його установчих документів».

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з четвертого  питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   четвертого питання порядку денного в частині « Прийняття рішення за наслідками  розгляду звіту Наглядової ради Товариства за 2013 рік» :

«ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

 

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   четвертого питання порядку денного в частині « Прийняття рішення за наслідками  розгляду звіту Генерального директора товариства за 2013 рік» :

 «ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»         

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   четвертого питання порядку денного в частині « Прийняття рішення за наслідками  розгляду звіту Ревізійної комісії Товариства за 2013 рік»  :

«ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

 

Рішення , прийняте загальними зборами:

1.«Затвердити звіт Наглядової ради Товариства про результати діяльності за 2013 рік. Роботу Наглядової ради за 2013 рік визнати задовільною та такою, що відповідає  положенням його установчих документів».

2. «Затвердити звіт Генерального директора Товариства про результати діяльності за 2013 рік. Роботу Генерального директора Товариства  за 2013 рік визнати задовільною та такою, що відповідає  положенням його установчих документів. Основні напрямками діяльності Товариства на 2014 рік це:

- закiнчення будiвництва та введення в експлуатацiю  торговельного центру з торговою площею 1300 кв.м.;-пiдвищення обсягiв виробництва будiвельних сумiшей, пошук та розвиток ринку збуту будiвельних сумiшей;-полiпшення стану iнвестицiйної нерухомостi з метою  збiльшення виручки вiд надання в оренду основних засобiв;-реконструкцiя власних невиробничих примiщень з подальшою перекласифiкацiєю їх до iнвестицiйної нерухомостi.

3. «Затвердити звіт Ревізійної комісії  Товариства про результати діяльності за 2013 рік. Роботу Ревізійної комісії за 2013 рік визнати задовільною та такою, що відповідає  положенням його установчих документів».

 

 

З п’ятого  питання  порядку денного: «Обрання Голови та членів  Наглядової Ради Товариства  та затвердження умов цивільно-правових договорів,  які укладаються з ними, встановлення розміру їх винагороди. Обрання уповноваженої  особи на право підписання  такого договору».

Слухали :   виступ генерального директора Товариства Хамази І.Г. про обрання членів Наглядової ради Товариства, яка повідомила , що згідно  Статуту та Положення про  Наглядову раду Публічного акціонерного товариства, Наглядова рада складається з 5 членів, які обираються Загальними зборами акціонерів. Згідно п.10.17. Голова Наглядової ради Товариства обирається Загальними зборами Товариства. Строк повноважень Наглядової ради в зазначеному складі – три роки. 28 квітня 2014 року  закінчився строк повноважень Наглядової ради. Також,  виступаюча повідомила  про  вимоги, встановлені  Законом України «Про акціонерні товариства», щодо формування Наглядової ради Товариства:

-       члени Наглядової ради обираються з числа фізичних осіб, які мають повну цивільну дієздатність ;

обрання членів Наглядової ради здійснюється виключно шляхом кумулятивного голосування.

       На підставі  пропозиції акціонера, що володіє 10 і більше відсотками простих  акцій Товариства , на посаду Голови Наглядової ради запропонована кандидатура Кирику Костянтина Георгійовича, на посади членів Наглядової ради Товариства : Кирику Ніни  Іванівни, Дерев’янко Ніни Михайлівни, Кирику Євгена Георгійовича та Ткаченко Наталії  Олександрівни.

Кирику Костянтин Георгійович  13.08.1974 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня,  згода  на обрання головою  Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Кирику Ніна Іванівна  05.08.1949 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня,  згода  на обрання головою  Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Кирику Євген Георгійович  03.12.1980 р.н.,  освіта вища, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня,  згода  на обрання головою  Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Дерев’янко  Ніна  Михайлівна  10.01.1952 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня, письмова заява кандидата про згоду на обрання членом Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Ткаченко Наталія Олександрівна  20.01.1964 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня, згода  на обрання членом Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Інші пропозиції  до Товариства  не надходили.

Наглядова  рада на засіданні 14  квітня 2014 року (Протокол № 30) розглянула вказані заяви і прийняла рішення включити в бюлетень для  кумулятивного голосування по виборам Наглядової ради Товариства зазначені вище кандидатури.

       Також  виступаюча зазначила, що порядок роботи, виплати винагороди та відповідальність членів наглядової ради Товариства визначається Законом України «Про акціонерні товариства», Статутом Товариства, а також договором, що укладається з кожним членом Наглядової ради. Такий договір від імені товариства підписується уповноваженою загальними зборами особою. Умови договору також повинні бути затверджені загальними зборами. Виступаюча зазначила , що з проектом цивільно-правового договору, що укладається з членами Наглядової ради Товариства акціонери мали можливість ознайомитися в порядку визначеному ст.36 Закону України «Про акціонерні товариства» та запропонувала проект рішення з даного питання «Затвердити умови цивільно-правового договору для Голови наглядової ради на оплатній основі,  для членів Наглядової ради на безоплатній основі та уповноважити генерального директора  Товариства підписати цивільно-правові договори з головою та членами Наглядової ради».

         Голова зборів Дерев’янко Н.М. наголосила, що з п’ятого  питання порядку денного буде прийматись декілька рішень з проведенням окремого голосування по кожному з них. Обрання Голови  та членів Наглядової ради Товариства здійснюється шляхом кумулятивного голосування. Одночасно виступаюча зазначила , що в бюлетені для кумулятивного голосування №5 зазначена інформація відповідно до вимог, встановлених Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

        Голова  Зборів нагадала,  що по даному питанню проводиться кумулятивне голосування, і проводитися воно наступним чином:  Наглядова рада, відповідно до Статуту Товариства  складається з 5 (п’яти ) осіб. Під час кумулятивного голосування кількість голосів, що належать акціонеру, помножується на кількість членів органу акціонерного товариства (на 5), що обираються до Наглядової ради Товариства. Акціонер має право віддати підраховані таким чином голоси повністю за одного кандидата або розподілити їх між кількома кандидатами. Кількість розподілених голосів не може перевищувати кількості голосів, вказаних на бюлетені для кумулятивного голосування. В такому разі бюлетень вважається недійсним. При обранні членів Наглядової ради кумулятивним голосуванням, голосування проводиться щодо всіх кандидатів одночасно. Обраними вважаються ті кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів акціонерів порівняно з іншими кандидатами. Члени Наглядової ради вважаються обраними, а Наглядова рада вважається сформованою виключно за умови обрання повного кількісного складу Наглядової ради шляхом кумулятивного голосування.

На голосування винесене питання «Обрання Голови та членів  Наглядової Ради Товариства» . Кандидатури на посаду Голови  та членів Наглядової ради Товариства міститься у бюлетені для кумулятивного голосування №5.

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з п’ятого питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки кумулятивного голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   п’ятого питання порядку денного :

№ п/п

Перелік кандидатів у члени наглядової ради

Кількість голосів, поданих «ЗА» кандидата

 

Голова Наглядової ради

 

 

1

Кирику Костянтин Георгійович

3 172 695

 

Члени Наглядової ради

 

2

Кирику Ніна  Іванівна

3 172 695

3

Дерев’янко Ніна Михайлівна

3 172 695

4

Кирику Євген  Георгійович

3 172 695

5

Ткаченко Наталія  Олександрівна

3 172 695

 За результатами кумулятивного голосування обраними до складу Наглядової ради є:

  1. 1.Голова Наглядової ради – Кирику Костянтин Георгійович
  2. 2.Члени Наглядової ради - Кирику Ніна  Іванівна, Дерев’янко Ніна Михайлівна, Кирику Євген Георгійович та Ткаченко Наталія  Олександрівна.

 

На голосування винесено проект рішення  «Затвердити умови цивільно-правового договору для Голови наглядової ради на оплатній основі,  для членів Наглядової ради на безоплатній основі та уповноважити генерального директора  Товариства підписати цивільно-правові договори з головою та членами Наглядової ради ».

Проект рішення з цього питання міститься у бюлетені для голосування  №6.

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з п’ятого  питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   п’ятого  питання порядку денного :

 

 «ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

 

Рішення , прийняте загальними зборами: « Обрати Головою Наглядової ради  Кирику Костянтина Георгійовича,  членами  Наглядової ради Товариства : Кирику Ніну  Іванівну, Дерев’янко Ніну Михайлівну, Кирику Євгена Георгійовича та Ткаченко Наталію  Олександрівну. Затвердити умови цивільно-правового договору для Голови наглядової ради на оплатній основі,  для членів Наглядової ради на безоплатній основі та уповноважити генерального директора  Товариства підписати цивільно-правові договори з головою та членами Наглядової ради.».

 

 

 З шостого  питання  порядку денного: «Обрання Голови та членів  Ревізійної комісії Товариства  та затвердження умов цивільно-правових договорів,  які укладаються з ними, встановлення розміру їх винагороди. Обрання уповноваженої  особи на право підписання  такого договору».

 

Слухали :   виступ генерального директора Товариства Хамази І.Г. про обрання членів Ревізійної комісії Товариства, яка повідомила , що згідно  Статуту та Положення про  Ревізійну комісію Публічного акціонерного товариства «Кривбастехнопром»,Ревізійна комісія складається з 3 членів, які обираються Загальними зборами акціонерів.  Строк повноважень Ревізійної комісії в зазначеному складі – три роки. 28 квітня 2014 року  закінчився строк повноважень Ревізійної комісії. Також,  виступаюча повідомила  про  вимоги, встановлені  п.12.2. Статуту Товариства , щодо формування Ревізійної комісії Товариства. Не можуть бути членами Ревізійної комісії 

- член Наглядової ради;

- Генеральний директор ;

- корпоративний секретар;

- особа, яка не має повної цивільної дієздатності;

- члени інших органів Товариства.

 На підставі  пропозиції акціонера, що володіє 10 і більше відсотками простих  акцій Товариства , на посаду голови Ревізійної комісії  запропонована кандидатура Дядіна Костянтина Івановича ,членів ревізійної комісії запропоновані кандидатури  Гончар Валентини Анатоліївни та Катеринчик Олени Миколаївни.

Дядін  Костянтин  Іванович  24.06.1964 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня,  згода  на обрання головою  Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Гончар Валентина Анатоліївна 02.09.1956 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня,  згода  на обрання головою  Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

 Катеринчик Олена Миколаївна 23.02.1955 р.н., освіта професійно-технічна, судимість відсутня, заборона обіймати певні посади та/або займатись певною діяльністю відсутня,  згода  на обрання головою  Наглядової ради акціонерного товариства є в наявності. Частина відомостей, визначених рішенням державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 1377 від 29.09.2011 в заяві відсутня.

Також  виступаюча зазначила, що порядок роботи, виплати винагороди та відповідальність членів ревізійної комісії Товариства визначається Законом України «Про акціонерні товариства», Статутом Товариства, а також договором, що укладається з кожним членом Ревізійної комісії. Такий договір від імені товариства підписується уповноваженою загальними зборами особою. Умови договору також повинні бути затверджені загальними зборами. Виступаюча зазначила , що з проектом цивільно-правового договору, що укладається з членами Ревізійної комісії Товариства акціонери мали можливість ознайомитися в порядку визначеному ст..36 Закону України «Про акціонерні товариства» та запропонувала проект рішення з даного питання «Затвердити умови цивільно-правового договору для   членів Ревізійної комісії на безоплатній основі та уповноважити генерального директора  Товариства підписати цивільно-правові договори з членами Ревізійної комісії Товариства».

  Голова зборів  Деревянко Н.М. наголосила, що з шостого   питання порядку денного буде прийматись декілька рішень з проведенням окремого голосування по кожному з них. Обрання членів Ревізійної комісії Товариства здійснюється шляхом кумулятивного голосування. Одночасно виступаюча зазначила , що в бюлетені для кумулятивного голосування №7 зазначена інформація відповідно до вимог, встановлених Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.      

        Голова  Зборів нагадала,  що по даному питанню проводиться кумулятивне голосування, і проводитися воно наступним чином:  Ревізійна комісія, відповідно до Статуту Товариства  складається з 3 (трьох ) осіб. Під час кумулятивного голосування кількість голосів, що належать акціонеру, помножується на кількість членів органу акціонерного товариства (на 3), що обираються до Ревізійної комісії  Товариства. Акціонер має право віддати підраховані таким чином голоси повністю за одного кандидата або розподілити їх між кількома кандидатами. Кількість розподілених голосів не може перевищувати кількості голосів, вказаних на бюлетені для кумулятивного голосування. В такому разі бюлетень вважається недійсним. При обранні членів Ревізійної комісії кумулятивним голосуванням, голосування проводиться щодо всіх кандидатів одночасно. Обраними вважаються ті кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів акціонерів порівняно з іншими кандидатами. Члени Ревізійної комісії вважаються обраними, а Ревізійна комісія  вважається сформованою виключно за умови обрання повного кількісного складу Ревізійної комісії шляхом кумулятивного голосування.

         На голосування винесене питання «Обрання  членів  Ревізійної комісії Товариства» . Кандидатури на посаду членів Ревізійної комісії Товариства міститься у бюлетені для кумулятивного голосування №7.

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з шостого питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   шостого питання порядку денного :

№ п/п

Перелік кандидатів у члени наглядової ради

Кількість голосів, поданих «ЗА» кандидата

 

Голова Ревізійної комісії

 

1

Дядін Костянтин Іванович

3 172 695

 

Члени Ревізійної комісії

 

2

Гончар Валентина Анатоліївна

3 172 695

3

Катеринчик Олена Миколаївна

3 172 695

 За результатами кумулятивного голосування обраними до складу Ревізійної комісії є:

  1. 1.Голова ревізійної комісії -Дядін Костянтин Іванович
  2. 2.Члени ревізійної комісії- Гончар Валентина Анатоліївна,Катеринчик Олена Миколаївна

 

На голосування винесено проект рішення  «Затвердити умови цивільно-правового договору для   членів Ревізійної комісії на безоплатній основі та уповноважити генерального директора  Товариства підписати цивільно-правові договори з членами Ревізійної комісії Товариства».

 

Проект рішення з цього питання міститься у бюлетені для голосування  №8

Лічильній комісії запропоновано здійснити підрахунок голосів.

Для оголошення результатів голосування з шостого  питання порядку денного  голова зборів надала слово Голові лічильної  комісії  Сізоненко Н.Г.

«Результати голосування відповідно до протоколу про підсумки голосування на річних загальних зборах з підрахунку голосів з   шостого  питання порядку денного :

 

 «ЗА»   - 3 172 695 голосів, що складає 100% від загальної кількості голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у Загальних    Зборах

«ПРОТИ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної  кількості голосів акціонерів, які   зареєструвалися для   участі у Загальних Зборах

«УТРИМАЛОСЬ»  - 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

«Кількість голосів в бюлетенях, що визнано недійсними» -- 0 голосів, що складає  0,00% від  загальної кількості   голосів акціонерів, які    зареєструвалися для участі у  Загальних Зборах.

Рішення прийняте простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.»

 

Рішення , прийняте загальними зборами: « Обрати   Головою Ревізійної комісії Дядіна Костянтина Івановича, членами Ревізійної комісії - Гончар Валентину Анатоліївну, Катеринчик Олену Миколаївну. Затвердити умови цивільно-правового договору для  членів Ревізійної комісії на безоплатній основі та уповноважити генерального директора  Товариства підписати цивільно-правові договори з  членами Ревізійної комісії Товариства.».

 

Голова зборів Деревянко Н.М. оголосила, що порядок денний річних загальних зборів учасників ПАТ «Кривбастехнопром» вичерпано та інформувала, що рішення, прийняті загальними зборами акціонерів з усіх питань порядку денного, набувають чинності з моменту їх прийняття.

Загальні збори вважаються закритими.

Кожен акціонер має право ознайомитися з підсумками голосування звернувшись в робочі дні з 9 год до 17 год. за місцезнаходженням Товариства : м.Кривий Ріг, вул..Каховська, 82а  або  на веб-сайті товариства www.patktp.com.ua

 

До протоколу загальних зборів долучаються:

1.Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах   акціонерів ПАТ   «Кривбастехнопром»

2.Протокол реєстраційної комісії №1 від 28.04.2014р

3.Протокол реєстраційної ї комісії №2 від 28.04.2014р

4.Перелік акціонерів,які зареєструвалися для участі у загальних зборах

5. Протокол про підсумки голосування з 1 питання порядку денного

6.Протокол лічильної комісії  №1

7. Протокол лічильної комісії  №2

 

28.04.2014р  в   16.00 –   загальні збори закінчили свою роботу.

 

 

.

 

Голова Загальних зборів                 підпис            Дерев’янко Н.М.

 

Секретар Загальних зборів             підпис             Катеринчик О.М.

 

Головна